ESTADISTIQUES DE VISITES

10 de desembre 2008

EXIT EN EL PALAU DE LA MUSICA DE LA CORAL SANT BLAI




El dilluns 8 de Gener va tindre lloc en el Palau de la Musica de València el " XII FESTIVAL DE CANÇO POPULAR VALENCIANA".
Allí , junt amb els companys i companyes de la coral d'Almoines,van obtindre el major èxit aconseguit fins ara en una actuació. S'han rebut felicitacions des de tots els estaments i associacions que participaren en l'acte. Vaja per davant la nostra enhorabona mes cordial per a tots ells i en especial per al seu director Juan Miguel Terrazas.

2 comentaris:

Carlos V ha dit...

El Penjoll. Premis Blocs Comarques Centrals 2008. Ja hi podeu votar...

Hui parlarem de El Penjoll, art de paraula, una revista autoeditada de Xàtiva i que ha convocat els premis Blocs Comarques Centrals del País Valencià, uns guardons amb els quals es vol premiar al món blogaire de les nostres terres.
Una iniciativa molt interessant i que en aquesta edició, a més de nosaltres, tenim com a representació comarcal a més de Els Blogs de La Safor, a Riuraus a La Safor, de un servidor; Independistes de La Safor; Fundació Casal Jaume I; Almoines Poble ; a la nostra companya Lucrecia de Borja i Bairén ; Pel Paisatge de Roger Cremades; Marta Insa. A tots ells, molta sort i a vore si ens cau alguna cosa!!!

Ja podeu votar a la web de El Penjoll, tot vot serà recompensat!! Fem força per que La Safor arribe ben alt!!

Hola amics de Potries, a banda de felicitarvos pel vostre blog, dirvos que vos hem afegit a Els Blogs de La Safor, on volem arreplegar en una mateixa web a tots els blogaires de la comarca. per aixo vos demanem que afegiu la nostra pagina a la vostra llista d'enllaços, una cordial salutacio
www.elsblogsdelasafor.blogspot.com

a.c.casa clara de potries ha dit...

L'altre dia no vaig trobar videos de la música del meu poble i ara en Els blogs de la Safor, us he vist, m'alegre m0lt. Que sone la banda de Potries. GIRO.